Yrityspalvelut

<< Takaisin...

Henkilöstön kehon ja mielen hyvinvointiin sijoittaminen on viisas ja kannattava päätös. Tarjoamme ennakoivaa ja monipuolista terveyden, työkyvyn ja työvireen ylläpitoa ammattitaidolla. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja omaavat pitkän kokemuksen tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyssä, tutkimisessa ja hoidossa. Suunnittelemme yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta onnistuneita hyvinvointiratkaisuja. Olemme asiantunteva, luotettava ja luova kumppani.
Lataa yrityspalveluesitteemme tästä.

Haluaisitteko
- Saada apua kropan kiputiloihin?
- Lyödä lukkoon viikoittaiset liikuntatunnit tai taukojumpat?
- Laittaa työpisteiden ergonomian kuntoon?
- Treenata yhdessä matalan kynnyksen kuntosalilla?
- Katsastuttaa työntekijöiden fyysisen kunnon?
- Kuulla ajankohtaisista ravitsemusväitteistä tai riittävän liikunnan merkityksestä?
- Järjestää toiveidenne mukaisen tyhy-päivän?

Tutustu laadukkaisiin ja toimiviin yrityspalveluihimme ja ota yhteyttä!

Tavoitteelliset testaukset

Testaamme mielellämme vaikka koko henkilöstön. Kuntotesteillä selvitämme monipuolisesti fyysistä suorituskykyä, rangan asentoa ja liikkuvuutta sekä lihastasapainoa. Testaaminen auttaa jatkosuunnitelmien laatimisessa ja motivoi tavoitteelliseen kuntoiluun. Tuki- ja liikuntaelimistön kunnon selvitämme kattavasti Kropan Katsastuksessa (BPM, Best Performance Mapping). Hengitys- ja verenkiertoelimistön testaamiseen oikea paketti on Pumpun Testaus (ErgoPro-polkupyöräergometritesti). Rakennetaan yhdessä teille sopiva testipaketti sekä terveyttä ja jaksamista edistävä kuntoiluohjelma.

Iloisen ilmeen yritystunnit

Tarjoamme yrityksille liikunnan tuomia hyötyjä, iloisia ilmeitä ja nautintoja. Massatuntien sijaan järjestämme laadukkaita, tehokkaita ja yksilöllisiä liikuntahetkiä. Kaikki ryhmätuntimme ovat erityiskoulutettujen fysioterapeuttien suunnittelemia ja ohjaamia. Lähtökohtana ovat aina ryhmän tarpeet ja toiveet. Lajivalikoimassamme on mm. kimppajumppaa, Niskalenkkiä, PhysioPilatesta, salitreenejä, Selkävoittoa sekä taukojumppaa. Käytössämme on nykyaikainen ja helppokäyttöinen kuntosali, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun sekä harjoittelun seurannan ja tilastoinnin. Yritysliikuntatunneillamme voitte hyödyntää yleisimmät tyky- ja liikuntasetelit sekä Sporttipassin. Tarvittaessa liikutamme teitä omissa tiloissanne.

Ajankohtaiset asiantuntijatapaamiset

Hyvinvoinnin asiantuntijamme luennoivat mielellään esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, liikuntaan, ravitsemukseen, hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvistä asioista. Moniammatillisen ja osaavan henkilöstön ansiosta pystymme rakentamaan työyhteisöille laajempiakin hyvän olon kokonaisuuksia. Miltä kuulostaisivat vaikkapa onnistuneen arjen hallinnan, riittävän liikunnan ja terveellisen ruokavalion merkitystä korostavat tietoiskut?

Tyylipuhtaat työhyvinvointiohjelmat

Toteutamme tyylipuhtaita työhyvinvointiohjelmia vaikkapa puolen päivän mittaisina tai koko vuodelle rytmitettyinä kokonaisuuksina. Suosituimpia sisältöjä ovat liikunnat, luennot ja testit. Toiminnan voimme järjestää meillä, teillä tai naapurissa. Ehdotus innostavasta iltapäivästä:

klo 13.00  herättelevä hyvinvointiluento valitusta aiheesta (45 min.)
klo 14.00  lupsakka liikunta lajivalinnan mukaan (55 min.)
klo 15.00  vetreyttävät venyttelyt (55 min.)
klo 16.00  pikantti päivällinen ravintolassa

Lataa Hyvän Olon Menu tästä.

Monipuoliset työfysioterapiapalvelut

Työfysioterapeuttimme asiantuntijuuteen kuuluvat mm. fyysisen kuormittumisen arviointi työssä sekä työn ja työympäristön kehittäminen ergonomiatietoa soveltaen. Työssä painottuvat terveyden edistäminen ja työhön liittyvien sairauksien ennaltaehkäisy. Tarjoamme sekä yksilöön että ryhmään kohdistettuja toimenpiteitä, kuten:

Työpaikkaselvitys. Tavoitteena kartoittaa työolot ja työympäristö. Kartoitus on pohja mm. tila/kaluste ja työolojen suunnittelulle ja  mahdollisille muutosehdotuksille. Työpaikkaselvitys tehdään usein yhteistyönä työterveyshuollon, työpaikan edustajien ja työsuojelun kesken

Työpaikkakäynti. Tarkoituksena antaa työtapoihin ja ergonomiaan liittyvää neuvontaa sekä suosituksia. Myös itsehoito-ohjeita vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon on mahdollista antaa.

Koulutus ja luennot. Järjestämme työntekijöille luentoja ja koulutusta terveyteen, työkykyyn ja liikuntaan liittyen. Toiveiden mukaisesti rakennamme mm. infopaketteja ergonomiasta (perusteet, työpisteiden säädöt, turvalliset työasennot ja työliikkeet, tuki- ja liikuntaelimistön itsehoito).

Huippuluokan fysioterapiapalvelut

Fysioterapiassa arvioimme asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä sekä toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laadimme fysioterapiasuunnitelman ja tavoitteet. Menetelminä käytämme manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua, toimintakykyä edistävää ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa fysikaalisia tai kivun hoitoja. Aktivoimme ja ohjaamme asiakasta hyvään terveyden ja toimintakyvyn kehittämiseen sekä hallintaan.

Suunnitellaan yhdessä työtiimisi tarpeita vastaava kokonaisuus!