Terapeuttinen harjoittelu

<< Takaisin...

Terapeuttinen harjoittelu on aktiivista fysioterapiaa, joka toteutetaan kuntosalilla. Lähtökohtana ovat fysioterapeutin tekemä tutkimus sekä ongelman määrittäminen. Yksilöllinen liikeharjoittelu suunnitellaan ja annostellaan tarkasti asiakkaan tarpeita vastaavaksi joko yrityksemme omalle tai asiakkaan toivomalle kuntosalille. Harjoittelun tavoitteena on lihasten, nivelten ja hermoston heikentyneen toiminnan kehittäminen. Fysioterapeuttimme ohjaavat liikkeet henkilökohtaisesti  ja antavat asiakkaille myös harjoittelua tukevia kotiharjoitteita. Hoitojakson aikana asiakkaamme saavat käyttää kuntosaliamme vapaasti ilman maksua.

OMT-Keskuksen harjoitussali

Terapeuttinen harjoittelu poikkeaa perinteisestä kuntosaliharjoittelusta. Fysioterapeutti määrittää asiakkaan oireita helpottavat ja toimintakykyä edistävät harjoitteet. Harjoitteissa huomioidaan tarkasti liikkeiden alkuasennot sekä toisto- ja vastusmäärät mm. kivun ja virheellisen kuormituksen välttämiseksi. Tavoitteena on parantaa ryhtiä, lihastasapainoa sekä nivelten hallittua liikkuvuutta. Terapeuttinen harjoittelu on olennainen osa-alue esimerkiksi selän, niskan ja olkapään hoidossa. Lisätietoa kuntosaliharjoittelusta löydät tästä.

Käytössämme on nykyaikainen ja helppokäyttöinen harjoitussali, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun sekä harjoittelun seurannan ja tilastoinnin.