Ryhmät

<< Takaisin...

Tarjoamme Sinulle liikunnan tuomia hyötyjä, iloisia ilmeitä ja nautintoja. Löydä monipuolisesta tarjonnastamme oma juttusi tai testaa vaikka kaikki. Toki voimme liikuttaa myös koko työ- tai ystäväporukkaasi. Massatuntien sijaan järjestämme laadukkaita, tehokkaita ja yksilöllisiä liikuntahetkiä. Kaikki ryhmätuntimme ovat erityiskoulutettujen fysioterapeuttien suunnittelemia ja ohjaamia. Liikuntapalvelujen maksuvälineiksi käyvät yleisimmät liikunta- ja tykysetelit, Sporttipassi, TicketDuo sekä Eazybreak.

Moniammatillisen henkilöstön ansiosta pystymme järjestämään myös tavoitteellisia hyvinvointiryhmiä. Osaavat valmentajat ja kannustavat ryhmäläiset auttavat Sinua onnistumaan tavoitteessasi. Lataa esitteemme tästä tai kysy lisää!

Katso voimassa oleva liikuntakalenterimme tästä.

Seniorien kuntosaliryhmä

Voimaharjoittelun opastusta ja harjoittelua senioreille. Leppoisat kokoontumiset kerran viikossa. Naisille ja miehille omat ryhmät.

Niskalenkki® ja Selkävoitto®

Jos arkeasi piinaavat kivut niskan tai selän alueella, hae niihin helpotusta ohjatuista täsmäryhmistämme. Tunneilla paneudutaan hyvän asennon löytämiseen ja asennon hallintaan erityiskoulutetun fysioterapeutin johdolla. Lopputuloksina rangan liikkuvuus ja sitä tukevien lihasten toiminta kehittyvät, selkärangan kuormitus normalisoituu, kudosparaneminen nopeutuu ja kipu lievittyy. Erityisen hyvä tuote henkilöille, joilla on toistuvia ja / tai pitkäaikaisia niska- / alaselkäkipuja, kehonhallinnan ongelmia tai läpikäyty selkä- / kaularankaleikkaus.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnit tekevät liikkumisestasi hallittua, rentoa ja miellyttävää. Tukkoinen ja raskas olotila voi aiheutua lyhentyneistä ja kiristävistä lihaksista. Yksipuolinen kuormitus, staattiset työasennot, stressi, raskas fyysinen harjoittelu tai yksilöllinen kehon rakenne voivat altistaa kehoa lihasepätasapainolle. Kehonhuoltotuntien tavoitteena on vaikuttaa lihasten, sidekudosten ja jänteiden elastisuuteen. Nivelten liikkuvuudet ja lihasten aineenvaihdunta paranevat. Alkulämmittelyn jälkeen ovat vuorossa monipuolinen venyttely ja loppurentoutuminen.

Kimppajumppa

Pistä lihakset ja pumppu kuntoon ohjatussa ryhmässä. Kimppajumppa on tehokasta ja monipuolista lihasten kestovoimaa ja hapenottokykyä kehittävää ryhmäliikuntaa. Vaihtuvien tuntiteemojen myötä voima sekä aineenvaihdunta kehittyvät ja sinun on helpompi suoriutua kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota vaativista tehtävistä. Harjoitteluun kuuluvat alkulämmittely, lihaskuntoharjoitteet vaihtuvilla välineillä, tasapainoa kehittävät harjoitukset ja loppuvenyttelyt.

PhysioPilates®

Unohda selkä- ja hartiakivut ja hanki itsellesi upea ryhti. Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. PhysioPilateksessa kaikki liikkeet pyritään tekemään mahdollisimman puhtaasti, tarkasti ja keskittyneesti. Liikkeitä rytmittää tietoinen syvä hengitys. Pilates-harjoitteilla syvät lihakset vahvistuvat, kehonhallinta ja ryhti paranevat sekä kehoon kohdistuva kuormitus tasapainottuu. PhysioPilates-ohjaajilla on pitkän pilatesohjaajakoulutuksen lisäksi aina fysioterapeutin tutkinto. Ryhmässä saat yksilöllistä ohjausta mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivasi huomioiden. PhysioPilates-ryhmiä järjestetään aloittelijoille ja kokeneemmille harrastajille. Ryhmäkoko on 6 - 8 hlöä. Alkeiskurssi kestää 10 tuntia, jonka jälkeen harrastajan on mahdollista siirtyä jatkoryhmään.

Salitreenit

Entäpä jos tulisit treenaamaan matalan kynnyksen kuntosalille? Tarjoamme käyttöösi uuden, nykyaikaisen ja helppokäyttöisen harjoitussalin, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen kuntosaliharjoittelun sekä harjoittelun seurannan ja tilastoinnin. Fysioterapeutin ohjaamassa treeniryhmässä harjoitat monipuolisesti, tavoitteellisesti ja oikein eri lihasryhmiä. Treeni alkaa lämmittelyllä, jatkuu opastetulla laite- ja liikeharjoittelulla ja päättyy palauttavaan loppuverryttelyyn. Omia treeniryhmiä olemme räätälöineet mm. senioreille ja miehille.

 


Tiedustelut 017 265 7700, 050 440 2633 tai asiakaspalvelu.kuopio@auron.fi

Liikunnanohjaukset räätälöimme juuri ryhmän tarpeita vastaaviksi. Ihanteellinen ryhmäkoko on 6 - 8 henkilöä ja yksittäisen liikuntakerran kesto on 55 min. Lisäksi on mahdollista rakentaa vaikkapa kymmenen viikon liikuntakimara ja kokeilla kaikki lajit.

Maksuvälineinä käyvät myös yleisimmät virike- ja liikuntasetelit, Sporttipassin sekä PeeÄssän liikuntasetelit.