Alaraajatutkimukset / tukipohjalliset

<< Takaisin...

Alaraajatutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa mahdollisesti alaraajoista johtuvat liikkumisen ongelmat ja kiputilat. Alaraaja- tai selkäoireet voivat johtua virheellisestä askelluksesta tai eripituisista alaraajoista, joiden tunnistaminen on oleellinen osa fysioterapiaa.

Alaraajatutkimuksen toteuttaa alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti, joka laatii hoitosuunnitelman mahdollisesti lääkäriltä saamansa informaation ja asiakkaasta tehdyn liikeanalyysin sekä manuaalisen tutkimisen pohjalta. Hoito sisältää yksilöllisesti valitut harjoitteet, yksilöllistä fysioterapiaa, mahdollisesti ohjeistusta kenkien valintaan sekä tarvittaessa tukipohjallisten valmistuksen.

Valmistamme yrityksemme tiloissa laadukkaita ja kansainvälisesti tunnettuja Sidas-tukipohjallisia. Sidas on korkealuokkainen menetelmä yksilöllisten ja toiminnallisten tukipohjallisten valmistamiseen. Aikaa pohjallisten työstöön varaamme n. 1,5 tuntia. Useimmiten asiakas saa pohjalliset samalla kertaa mukaansa. Menetelmään liittyvää askelanalyysia voimme tehdä videoituna juoksumatolla joko kävellen tai juosten. Kauttamme saa myös hankittua yksilölliset TOG-tukipohjalliset. Käytössämme on TOG GaitScan laitteisto jalkojen paineanalyysin tekemiseen. Manuaalisen tutkimuksen lisäksi, skannauksella saamme selville voiman jakautumisen askeleen aikana, joka mahdollistaa yksiyiskohtaisemman pohjallistarpeen arvioinnin. Uusimpana tuotteena pohjallisvalikoimassamme on FootBalance Medical -pohjalliset.

Pohjallispaketteihin kuuluvat tutkiminen, ohjaus ja pohjallispari sekä kontrolli.

Varaa aika tukipohjallisten tekoon.

Voit myös varata ajan pelkästään alaraajatutkimukseen.

 

Tutustu lisää FootBalance Medical, Sidas, GaitScan sekä TOG

Uutta!

Kuva FootBalance