Alaraajatutkimukset / tukipohjalliset

<< Takaisin...

Alaraajatutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa mahdollisesti alaraajoista johtuvat liikkumisen ongelmat ja kiputilat. Alaraaja- tai selkäoireet voivat johtua virheellisestä askelluksesta tai eripituisista alaraajoista, joiden tunnistaminen on oleellinen osa fysioterapiaa.

Alaraajatutkimuksen toteuttaa alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti, joka laatii hoitosuunnitelman mahdollisesti lääkäriltä saamansa informaation ja asiakkaasta tehdyn liikeanalyysin sekä manuaalisen tutkimisen pohjalta. Hoito sisältää yksilöllisesti valitut harjoitteet, yksilöllistä fysioterapiaa, mahdollisesti ohjeistusta kenkien valintaan sekä tarvittaessa tukipohjallisten valmistuksen.

Valmistamme yrityksemme tiloissa laadukkaita ja kansainvälisesti tunnettuja FootBalance Medical -tukipohjallisia. FBM on korkealuokkainen menetelmä yksilöllisten ja toiminnallisten tukipohjallisten valmistamiseen. Asiakas saa pohjalliset samalla kertaa mukaansa. Kauttamme saa myös hankittua yksilölliset TOG-tukipohjalliset. Käytössämme on TOG GaitScan laitteisto jalkojen paineanalyysin tekemiseen. Manuaalisen tutkimuksen lisäksi, skannauksella saamme selville voiman jakautumisen askeleen aikana, joka mahdollistaa yksiyiskohtaisemman pohjallistarpeen arvioinnin. Alaraajatutkimukseen liittyvää askelanalyysia voimme tehdä tarvittaessa juoksumatolla videoituna.

Pohjallispaketteihin kuuluvat tutkiminen, ohjaus ja pohjallispari sekä kontrolli.

                                                                                                                                                        9.4. - 9.5.2019

Varaa aika tukipohjallisten tekoon.

Voit myös varata ajan pelkästään alaraajatutkimukseen.

 

Tutustu lisää FootBalance Medical, GaitScan sekä TOG

 

jalkatutkimuksista sekä pohjallisista